Ti se pare interesant conceptul de "specializare inteligenta"?

Scris de 

Conceptul de specializare inteligentă (smart specialisation) fundamentează programele academice/de cercetare europene şi naţionale. Din păcate însă, acest concept a primit sensuri şi semnificaţii din cele mai diverse, ajungându-se adesea la confuzie şi ambiguitate.

 

Pentru a înţelege acest concept şi modalităţile pragmatice de utilizare a lui, vă invităm la conferinţa „Smart Specialisation: Past, Present, Future”, susţinută de „părintele” acestui concept, prof. univ. dr. Dominique Foray, de la École Polytechnique Fédérale de Lausanne.

 

Conferinţa, susţinută în limba engleză, va avea loc miercuri, 5 iulie 2017, între orele 10:00 și 12:00, în Aula Magna a UBB. Sunt invitaţi să participe toţi cei interesaţi, din comunitatea academică a UBB sau din afara acesteia. Pentru înregistrare vă rugăm să completați formularul disponibil la: https://goo.gl/forms/i0RPPfjSShaVCoaH3.

 

Citeste si:

---> Create.Act.Enjoy imparte bucurie prin arta in 3 spitale din Cluj

---> Premii studentesti pentru inovare tehnica oferite de IEAS

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

Espressor Manual Barista Max Breville

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.