Burse in valoare de 15.000 de euro pentru viitorii cursanti ai programului EMBA University of Hull

Scris de 

Patru dintre viitorii cursanţi ai programului EMBA University of Hull vor primi burse în valoare individuală de 15.000 de euro, care acoperă integral cei doi ani de studiu la şcoala de business 100% britanică din Cluj-Napoca. Bursele acordate de Banca Transilvania, Electrogrup şi SIF Moldova, în parteneriat cu Ziarul Financiar, Biziday.ro şi Republica.ro se adresează persoanelor cu minim 3 ani de experiență în management, după terminarea studiilor sau cu peste 8 ani experiență profesională, care doresc un pas nou în carieră şi cunosc limba engleză la nivel avansat.

 

Pentru înscrierea în vederea obținerii unei burse, cursanții trebuie să trimită, până în data de 3 noiembrie 2017, la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., un CV în limba engleză, care să cuprindă şi aceste informații: realizări obținute în business și în afara acestuia; realizări academice și contribuția adusă comunității sau unor comunități; un eseu de maximum 500 de cuvinte, tot în limba engleză, despre beneficiile studierii la un EMBA şi despre cum vor fi folosite cele învățate în cadrul acestuia, pe plan profesional şi personal; precum și două scrisori de recomandare (redactate în limba engleză) din partea unor persoane cu care persoana care aplică pentru bursă lucrează sau a lucrat. Recomandările trebuie să conțină datele de contact ale persoanei care recomandă şi antetul companiei/instutiției reprezentate de persoana care face recomandarea. Alături de documentele menționate, candidații trebuie să menționeze cel puțin un partener media al programului, prin intermediul căruie a urmărit campania de burse EMBA.

 

Dosarele vor putea fi trimise în perioada 16 octombrie – 3 noiembrie 2017, iar numele bursierilor vor fi anunțate în data de 10 noiembrie 2017. Bursierii campaniei vor face parte din a patra generație de cursanți EMBA şi vor începe cursurile în luna februarie 2018.

 

Școala de business britanică a fost lansată la Cluj-Napoca în anul 2015, iar partenerii proiectului sunt: Universitatea Babeș-Bolyai, The University of Hull, Banca Transilvania și Electrogrup. Programul este acreditat internațional de The Association of MBAs și de The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Cursurile Școlii de Business din Cluj cuprind 12 module susținute de profesori străini o dată la 6 săptămâni, iar diploma de absolvire acordată de University of Hull este recunoscută internațional, cursanții alăturându-se astfel unei comunități globale de alumni cu peste 28.000 de membri din 150 de țări.

 

Prima generație de cursanți EMBA din Cluj a absolvit în 2017 și a obținut cele mai bune rezultate pe plan internațional dintre toți absolvenții care au finalizat în acest an studiile EMBA University of Hull în Marea Britanie, Hong Kong, Singapore și Bahrain. În prezent, la EMBA The University of Hull studiază peste 50 de manageri și antreprenori români și străini de top și middle management.

 

Citește și:

---> Noneconomistii pot avea parte de educatie financiara oferita de BNR si UBB

---> Parteneriatul UBB cu marile firme de IT se va prelungi

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

Espressor Manual Barista Max Breville

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.