Cum supravietuim unei vizite de la parinti?

Scris de 

Dacă ești și tu un student normal, camera ta e un dezastru. E adevărat, te-ai obișnuit, supraviețuiești și nu-ți lipsește nimic. Așa-i viața de student. Însă ce te faci când vin părinții în vizită? Cu ochi de vultur și o atenție  nemărginită, vor inspecta  absolut tot pentru ca mai apoi să îți spună neîncetat câte sunt de făcut aici și să te sune zilnic  să te întrebe dacă ai mâncat sau dacă ți-ai dus gunoiul. Cum faci să eviți asta?

Lună și bec în cameră

Dacă ,,miroși” o vizită de la părinți cât de curând, fă bine și fă curățenie în cameră. Instruiește-ți și colegii/colegele de cameră, spune-le că ,,bomba” se apropie și ai nevoie de ajutorul lor. Când va veni rândul lor, vei face la fel.

 

Fă să pară că poți supraviețui și singur

Gătește neapărat ceva! Chiar dacă e ceva simplu. Contează să nu fie frigiderul gol. Părinții tăi vor dori să știe că te alimentezi sănătos și că ești în stare să ai grijă de tine all by yourself! Așa că dacă vrei să eviți neplăcerile viitoare, îmbracă-te cu ceva decent, maschează cearcănele și fă ceva de mâncare!

 

Cărțile pe raft, băutura sub pat!

Ei, glumim! Nu chiar sub pat! Însă ar fi bine să ai cărți pe raft și un  document deschis pe laptop! Ca să se vadă clar că ești student și că muncești de zor, că îți vezi de treaba ta și n-ai nimic de ascuns. Și asigură-te că nu se aude o muzică rock sau rap de la parter!

 

Poartă-te ca o gazdă!

Oferă-le ceva de băut sau de mâncat! Aceasta e casa ta acum, cel puțin pentru nouă luni din an. Așa că ai grijă să le arăți că te-au crescut bine și că te descurci minunat și singur/ă. Apreciază-i până mai sunt aici! Dacă ți-au aduc haine, mâncare sau prăjituri, do not take them for granted! Fii recunoscător și nu-i fă să se simtă prost, mai ales în preajma colegilor tăi!

 

La urma urmei, toate acestea sunt pentru binele tău. Părinții tăi vor învăța să aibă încredere în tine și își vor da seama că te-ai maturizat și meriți tot respectul lor!

 

Sursa foto:getsumm.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.