Distractia si sportul se muta la Costinesti vara asta

Scris de  Aug 06, 2014

Ești student și sportiv în același timp? Atunci trebuie să mergi la mare luna aceasta pentru că peste 6000 de tineri din toată ţara participă până pe 31 august la competiţiile sportive de fotbal şi volei, organizate pe plaja de la Obelisc (Costineşti) de către Uniunea Studenţilor din România (USR).

Activităţile sunt organizate în cadrul USR Summer Camp, unul dintre proiectele finanţate de Ministerul Tineretului şi Sportului. Vizaţi sunt studenţii veniţi în tabere, dar şi elevii şi tinerii care aleg Costineştiul ca staţie de vacanţă pe perioada verii.

 

Tinerii au parte de spectacole, proiecţii de film, Treasure Hunt, foc de tabără şi muzică folk, concursuri de miss, karaoke, dar şi petreceri pe plajă. De asemenea, în fiecare sâmbătă, până la finalul lunii august, voluntarii USR vor demara campanii de ecologizare în staţiune, cu scopul de a conştientiza şi sensibiliza publicul venit pe litoral cu privire la aruncatul deşeurilor pe plajă.

 

Înscrierile la competiţiile sportive de fotbal şi volei se fac zilnic până în ora 16:00, iar în fiecare dimineaţă pe plajă se organizează sesiuni de aerobic, jocuri de cunoaştere şi activităţi de educaţie non-formală.

 

Programul activităţilor poate fi urmărit pe:

www.facebook.com/summerusr

http://summer.uniunea.ro

10402099 788221641200912 3216328137546965090 n

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.