Imprimă această pagină

Inscrie-te in TEACHING pana la 8.03.2015

Scris de  Feb 16, 2015

Asociația Tehnică de Formare Profesională “TEACH -ING” este o organizație non-guvernamentală, nonprofit și apolitică. Asociația inspiră prin valorile pe care le împărtășește, prin misiune, viziune și originalitate, adresându-se în special tinerilor ingineri, dar nu numai. Asociația pune la dispoziție o paleta largă de cursuri ce se adresează tuturor doritorilor interesați să se dezvolte atât personal cât și profesional.

Punem preț pe formarea profesională pentru că prin studiu practic poți demonstra care sunt cunoștințele, deprinderile și priceperile tale într-un domeniu de activitate și totodată, poți să descoperi noi pasiuni pentru o profesie viitoare. Tu ești cel care ne inspiră și ne motivează să găsim idei și soluții pentru viitorul tău!

 

În această primăvară asociația își mărește echipa și își înmulțește proiectele, o șansă deosebită pentru studenții care își doresc să câștige experiență și să își crească șansele de angajare.

 

Îmbunătățirea abilităților de analiză, comunicare, leadership și time management este promisiunea pe care o facem celor care intră ca voluntari în asociația noastră, iar până acum ne-am ținut de cuvânt. Îți poți alege unul dintre cele patru departamente din cadrul asociației: Proiecte, Marketing, Financiar și Resurse umane iar restul depinde de dorința ta de implicare.

 

Înscrie-te până pe 8 martie 2015 completând formularul de înscriere pe care îl găsești accesând site-ul www.teach-ing.ro iar astfel vei cunoaște un mediu multicultural, oameni cu formare profesională diferită dar cu obiective comune, vei lucra în echipă pentru implementarea unor proiecte îndrăznețe și te vei dezvolta atât profesional cât și personal.

Ultima modificare Luni, 16 Februarie 2015 21:02
Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com