JAZZ EVENING sambata 11 iulie ora 19.00 @ Scena Verde din Iulius Parc

Scris de  Iul 06, 2015

Seria evenimentelor muzicale dedicate clujenilor continuă și weekendul viitor cu JAZZ EVENING. Primul eveniment din cadrul „Platformei Culturale TiMAF” va avea loc sâmbătă, ora 19.00, pe Scena Verde de la Iulius Parc. Liniștea din serile de vară, muzica bună și o companie plăcută sunt tot ce ai nevoie pentru un weekend relaxant.

La JAZZ EVENING, vei avea parte de toate aceste „ingredientele”. Te așteptăm să te bucuri alături de noi de o seară de vară pe ritmuri de jazz. Cei prezenți la eveniment vor avea parte de mici surprize din partea organizatorilor. Intrarea la eveniment este GRATUITĂ!

 

Artiști:

Trupa 3 O' Clock&Delia Ivan ( concert LIVE)

 

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/1621990701419266/

 

Platforma culturală TiMAF este un proiect complex cu o abordare unică în România. Prin intermediul acestei platforme vor fi demarate o serie de evenimente pre și post TiMAF care vor avea un impact major în ceea ce privește educarea culturală a publicului clujean prin intermediul diferitelor evenimente destinate celor opt arte: teatru, muzică, dans, film, literatură și poezie, artă grafică, fotografie și artă tradițională, dar și evenimente în care vor fi îmbinate diferite domenii artistice. Proiectul se adresează unui public tânăr, cu vârsta cuprinsă între 18-40 de ani având în total un număr de 22 de evenimente care vor activa minum 5 cartiere din oraș.

 

Proiectul este demarat prin intermediul unei finanțări nerambursabile din Granturile SEE în cadrul programului PA17/RO13 „Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul Patrimoniului Cultural European”.. Proiectul este finanțat printr-un GRANT oferit de Norvegia, Islanda, Lichetenstein și Guvernul României.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.