Conferita „India@69” va avea loc la UBB luna aceasta

Scris de  Noi 18, 2015

Centrul Clujean pentru Studii Indiene din cadrul Universității Babeş-Bolyai organizează joi, 19 noiembrie 2015, cu începere de la ora 12.00, conferinţa „India@69”.

 

Evenimentul va avea loc în Sala Popovici a Facultăţii de Litere (str. Horea nr.31) şi va fi susţinută de H.E. Ms. Riva Ganguly Das, Ambasadorul Indiei în România.

 

Centrul clujean pentru studii indiene (Cluj Center for Indian Studies – CCIS) este dedicat cercetării tradițiilor indiene, filosofiilor, limbilor și religiilor care fac din India una dintre cele mai interesante și incitante culturi ale lumii. Centrul are ca obiectiv principal promovarea culturii indiene și o mai bună înțelegere a ei prin programe complete de educație, cercetare și publicare. CCIS este deschis tuturor acelora care își doresc să își însușească o parte din incredibila cultură a Indiei.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook