Imprimă această pagină

Universitati aflate in premiera in Romania si informatii despre fonduri de burse de peste 3.000.000 Euro la RIUF - The Romanian International University Fair

Scris de  Mar 17, 2016

Pe 22 martie, în Cluj Napoca, la RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud Est, tinerii care doresc să afle mai multe despre programele de studiu (licență, masterat, MBA și doctorat), din străinătate și din România, se pot întâlni cu peste 65 de universități și instituții educaționale din țări precum Marea Britanie, Olanda, SUA, România, Germania, Danemarca, Arabia Saudită, Elveția, Franța, Belgia și Austria.

Fond de burse de 3.000.000 de euro în Germania, Marea Britanie și Olanda

Vizitatorii RIUF au ocazia să afle informații esențiale despre burse și posibilitățile de finanțare ale studiilor în străinătate la nivel de licență și master precum:

  • Fond de burse de 1.500.000€ de la DAAD pentru licență, master și doctorat;
  • Burse de la Coventry University doar pentru studenții români;
  • 100 de burse în valoare de £10.000 pentru studii de master la University of Sheffield;
  • Burse de până la £2.500 la University of Greenwich pentru rezultate peste 9 la examenul de Bacalaureat;
  • Burse de £10.000 la British Council IELTS Awards.

Programe de studiu la nivel de licență, masterat, MBA și doctorat de la peste 30 de universități din Marea Britanie

Vrei să studiezi la o universitate din Marea Britanie? La RIUF te așteaptă 34 de universități din Marea Britanie. Printre programele de studiu pe care aceștia le propun tinerilor români, se numără și cele din domenii precum business, management, economie, marketing, advertising și multimedia, inginerie și IT, comunicare și jurnalism, științe politice și relații internaționale, turism, artă și design. Însă, chiar și cei care doresc să studieze geografie sau drept pot găsi programele de studiu dorite, la una dintre cele peste 30 de universități din Marea Britanie prezente la RIUF.

Universități aflate în premieră la RIUF și în România

Peste 65 de universități și instituții educaționale din 12 țări vor fi prezente, în luna martie la RIUF.  Dintre acestea 10 vor participa în premieră la un eveniment educațional din România. Rotterdam Business School, University of Sheffield, Universitätzu Köln și Maastricht Graduate School of Governance sunt doar câteva dintre universitățile care vor ajunge pentru prima dată în România.

Dacă vrei să afli mai multe despre oportunitățile de studiu din România și din străinătate, înscrie-te pe www.riuf.ro și vino la Sala Polivalentă, pe 22 martie. Înregistrarea pe site îți permite accesul pe toata durata târgului, inclusiv la prezentările susținute de către reprezentanții universităților din cadrul evenimentului.

 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro