A cincea editie a festivalului clujean Music Outdoor Experience (MOX) saptamana aceasta

Scris de  Iul 27, 2016

A cincea ediţie a festivalului clujean Music Outdoor Experience (MOX) va avea loc, între 28 - 31 iulie 2016, pe Valea Drăganului din judeţul Cluj. "Anul acesta dorim să sărbătorim voia bună, hamacele, ieșitul cu cortul, muzica în vârf munte, apusurile de soare, cerul înstelat, aerul curat, distracția și multe alte experiențe ce le-am trăit în tot acest timp, anul acesta sărbătorim cinci ani de MOX!", a declarat Marius Bugeac, purtătorul de cuvânt al festivalului.

 

De la cinci artiști la prima ediție, MOX 2016 numără 40 de nume ce vor urca pe cele două scene ale evenimentului,  între care: Fantome, Vlad Dobrescu, Sauce, Blanilla, Missile, Satellites, Nerub, Dex, Dodo, Zo, Slim Rocka, DJ Ethylen, Ugly Astronaut, Selecta Droo, Panda, Cris, N.Ser, Eyescream, Greenblack, Alex One, VladBretan, S-t-phansuntdoar. În cadrul festivalului vor fi amenajate o bibliotecă în aer liber, un cinematograf între brazi, sub un cer plin de stele, un tobogan de apă. Vor avea loc ateliere de creație și competiții sportive.

 

MOX a pornit de la o zi de naștere sărbătorită la munte și a adus împreună, patru ani mai târziu, în vara lui 2015, 2.500 de participanți. Anul acesta, organizatorii se așteaptă la un public de 5.000 de persoane. Biletele costă 90 de lei, iar campingul este gratuit. Parcarea pentru maşinile personale va fi situată la 1.3 km distanță de locul evenimentului. În incinta festivalului vor exista 3 vendori pe partea de mâncare şi 2 baruri.  

1

2

3

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.