„Donam impreuna, UBB da startul!” - campanie adresata studentilor si cadrelor universitare

Scris de  Noi 02, 2016

Direcția Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, organizează, în perioada 7 – 11 noiembrie 2016, campania de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul!”, adresată studenţilor şi cadrelor didactice din universitate.


Campania, ajunsă în acest an la cea de-a 3-a ediție, îşi propune o acţiune de donare, pe durata a 5 zile, organizată la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu, nr.19). Donatorii se pot prezenta la Centru în intervalul orar 07.30-13.00.

 

„Succesul înregistrat în urma ediţiilor anterioare şi interesul în creştere manifestat de studenţii noştri pentru donarea de sânge ne determină să continuăm acest program cu speranţa că vom creşte numărul donatorilor şi vom contribui la salvarea unor vieţi.  Ne dorim ca studenţii să înţeleagă că donarea de sânge e un proces pe termen lung care trebuie realizat cu consecvenţă pentru a asigura o rezervă permanentă de sânge”, a declarat Paul Fărcaş, purtător de cuvânt al UBB.

 

În cadrul primelor două ediţii ale campaniei "Donăm împreună, UBB dă startul”, au donat 342 de persoane. Având în vedere că sângele unui donator poate salva 3 vieţi, putem spune că în urma acestor campanii, iniţiate de Universitatea Babeș-Bolyai, 1.026 de persoane au putut beneficia de sângele donat de studenţii UBB.

 

Persoanele care doresc să doneze sânge se pot înscrie completând formularul: https://goo.gl/VrwhH4. Alegerea unei zile şi a unui interval orar va ajuta la o bună organizare şi desfăşurare a sesiunilor de donare. Mai multe informații pot fi obţinute prin accesarea paginii de Facebook a evenimentului ==> https://www.facebook.com/events/1243502419005079/.

 

Printre partenerii care s-au alăturat iniţiativei UBB  se numără: Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, CSUBB, OSUBB, GUTENBERG, KMDSZ şi Cluj School of Public Health.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.