Absolventii de la Teatru si Televiziune organizeaza "Galactoria"

Scris de  Mai 23, 2017

Facultatea de Teatru și Televiziune organizează cea de a XIV-a ediție a Festivalului Absolvenților „Galactoria”. Evenimentul, desfășurat în perioada 27 mai – 3 iunie 2017, va cuprinde spectacole de teatru susținute de absolvenții facultății și workshopuri conduse de invitații Galei. Evenimentele vor avea loc la Facultatea de Teatru și Televiziune, Studioul Radu Stanca din cadrul Facultății de Litere, Enigma Cafe, Teatrul Național din Cluj-Napoca, Reactor de creație și experiment și Fabrica de pensule.

 

Festivalul are ca scop promovarea generației de absolvenți de anul acesta. Printre invitați se regăsesc nume importante din teatrul românesc precum Victor Ioan Frunză, Alexander Hausvater, Dragoș Muscalu si Horia Suru, care vor susține conferințe și ateliere pentru studenți, deschise şi publicului larg, în limita locurilor disponibile. De asemenea, vor fi prezenți directori ai teatrelor din țară.

 

Absolvenții secțiilor de Actorie, Regie și Teatrologie vor prezenta spectacolele la care au lucrat pe parcursul celor trei ani de facultate, atât în cadrul instituției de învățământ, cât și în afara ei. Pe lângă acestea, studenții vor susține seri muzicale, de poezie sau step, precum și One Man Show-uri pe baza unor texte scrise sau dramatizate de ei. De asemenea, vor mai avea loc spectacole lectură și spectacole de Teatru-dans.

 

Una dintre surprizele acestei ediții este spectacolul The Sunset Limited, producție a Teatrului Unteatru din București cu Richard Bovnoczki și Șerban Pavlu, spectacol nominalizat la categoria Cel mai bun spectacol la premiile UNITER în anul 2016.

 

Pentru mai multe detalii puteți consulta site-ul Facultăţii de Teatru şi Televiziune (http://teatrutv.ubbcluj.ro/cm/) sau pagina de facebook Galactoria 2017 (https://www.facebook.com/Galactoria2017/).

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Sursa foto: transilvaniareporter.ro

Ultima modificare Joi, 25 Mai 2017 14:52
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.