Riderii pasionati isi pot impinge limitele la maxim la CARPATHIAN MTB EPIC

Scris de  Sep 08, 2017

Luna septembrie vine cu o provocare incrediblă pentru riderii pasionaţi şi dornici să îşi împingă limitele la maxim! CARPATHIAN MTB EPIC, cea mai nouă cursă pe etape din calendarul internaţional, oferă 157 km de pedalat şi 5,750 m de urcare în inima uneia dintre ultimele regiuni sălbatice ale Europei. Evenimentul de 4 zile e programat să aibă loc între 21 şi 24 septembrie 2017 şi aşteaptă 100 de rideri de top, atât din ţară dar şi de peste hotare, să sosească în Race Village, organizat la Cheile Grădiştei – Fundata, în judeţul Braşov.

 

CARPATHIAN MTB EPIC, organizat de ACS MPG, provoacă atât cicliştii profesionişti ce concurează la nivel internaţional, cât şi riderii experimentaţi şi aspiranţi să îşi testeze abilităţile la maximum şi să îşi satisfacă dorinţa de a trăi experienţe spectaculoase. Concursul ciclist pe etape oferă şansa fiecăruia de a experimenta cele mai EPICE rute de concurs din inima munţilor Carpaţi. Indiferent dacă alegi aventura 4-day EPIC, începând cu un Prolog pe 21 septembrie, sau varianta 1-day Challenge de pe 24 septembrie a.c., îţi promitem să te încântăm cu aventuri incredibile. Văi răcoroase şi verzi, piscurile ameţitoare de unde se deschid privelişti incredibil de frumoase ce îţi taie respiraţia, şi monumente naturale precum Babele şi Sfinxul ce păzesc platoul munţilor din timpuri străvechi îi aşteaptă pe toţi cei care sunt pregătiţi să trăiască noua aventură. Munţii Carpaţi te vor provoca şi singurul mod de a răspunde este să dai tot ce ai mai bun, să îţi demonstrezi puterea şi pasiunea în această cursă uimitoare de mountain bike!

 

Ciclişti de top din Franţa, Germania, Anglia, Finlanda, Polonia, Ungaria, Slovacia, România, Bulgaria şi Republica Moldova, dar şi din alte părţi ale lumii, precum Uganda, aşteaptă să dea curs provocării la 4-day EPIC. Prezenţa mai multor campioni internaţionali la MTB setează un nivel ridicat de competiţie încă de la prima ediţie a CARPATHIAN MTB EPIC“Cursa mea favorită constă într-un single track care să includă un mix de porţiuni sinuoase şi tehnice, cu o serie de coborâri şi urcări rezonabile. Consider că acele curse pe etape care oferă un traseu bun de 50 km/zi reprezintă Graalul MTB-ului. De aceea voi concura la prima ediţie a CARPATHIAN MTB EPIC!" a spus entuziasmat Frédéric Gombert, care a câştigat Campionatul Franţei la XC Marathon în 2016.

 

Sexul feminin este bine reprezentat în această competiţie de câteva cicliste ambiţioase. De origine bulgară, Aneliya Karagyozyan, deţinătoarea titlului de campioană în 2017 în urma Concursului de XCO al Bulgariei, ne-a mărturisit că: “Ceea ce mă ajută în activitatea mea de ciclism… cred că dorinţa de a evolua, de a devein mai bună şi de a realiza mai mult în fiecare zi, de a face lucruri şi de a transforma ideile în realitate. Astfel, am fost foarte încântată când am citit despre această cursă! Când am văzut pozele de pe traseu, am fost fermecată de priveliştile pitoreşti şi de munţii aceştia magnifici. Părţile favorite pentru mine din cursă vor fi reprezentate de peisaje!”.

 

Eforturile celor mai rapizi rideri care vor cuceri Carpaţii în cadrul acestei  aventuri spectaculoase la CARPATHIAN MTB EPIC vor fi răsplătite cu premii generoase în bani, în sumă de 12,540 euro, dar şi în produse a căror valoare totală ajunge la aproximativ 30.000 euro, precum şi medalii de podium, confecţionate din metal şi cu design special. La linia de Start vor fi prezenţi şi campioni români precum Vlad Dascalu, Karina Bonta. Lucian Logigan, Robert Dobai şi Daniel Crista.

 

CARPATHIAN MTB EPIC este conceput ca un concurs MTB full-service, pe etape, cu format individual, singurul de acest fel din România. Evenimentul se va desfăşura la Cheile Grădiştei – Fundata, în judeţul Braşov. Echipa ACS MPG îşi doreşte să ofere tuturor participanţilor o experienţă deosebită şi fără griji, cu un pachet de tipul „eat, sleep and ride”, care acoperă totul, de la cazare de 3* într-un Race Village de nivel Olimpic, până la planuri de nutriţie şi de alimentaţie, servicii complete specifice concursului la Start/Finish şi pe traseu, la care se adaugă ore plăcute de relaxare şi un program de divertisment excelent.

 

Dacă eşti pregătit să accepţi provocarea CARPATHIAN MTB EPIC – www.carpathianmtb.ro/ro/ – atunci grăbeşte-te să te înscrii până pe 15 septembrie, cel târziu!

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.