Umor negru si un super show in octombrie - Daniel Sloss vine la Cluj

Scris de  Sep 25, 2017

Celebrul comediant Daniel Sloss se întoarce la Cluj pe 22 octombrie cu un super-show marcat de umorul negru. Excentric, sarcastic, obraznic și autoironic, britanicul te va face să râzi în hohote și să vezi lucrurile dintr-o perspectivă inedită. Evenimentul face parte din turneul european “Daniel Sloss: NOW”.

 

După un succes de excepție în cadrul evenimentului desfășurat cu casa închisă în primăvara acestui an la Cluj, cel a cărui glume au umplut săli din întreaga lume, de la New York și Australia până în Londra și Edinburgh revine cu un nou turneu european desfășurat în perioada 16 Octombrie – 9 Noiembrie 2017.

 

O figură devenită celebră după participările la emisiuni precum Conan (SUA), Drunk History (Comedy Central) sau Sunday Night at the Palladium (UK), Daniel Sloss s-a remarcat prin show-uri sold out în întreaga lume. De la peste 10 spectacole desfășurate cu casa închisă la Edinburgh Festival Fringe, la două show-uri solo la New York, un DVD lansat și un discurs la TedX Talk (la vârsta de doar 19 ani), comediantul a devenit un personaj celebru prin cele peste 120 de show-uri puse în scenă în Australia, USA, UK și peste 20 de țări din Europa.

 

“Un show delicios de umor negru” – așa cum îl caracterizează jurnaliștii de la Mail (UK), va umple sala de la Cinema Florin Piersic cu o mulțime de zâmbete și glume englezești de calitate. Alături de Daniel Sloss va fi și Kai Humphries, câștigător al prestigiosului Forth Fringe Award 2016. Kai a devenit unul din cei mai tineri comedianți din UK însoțindu-l pe Daniel în turneul din Europa alături de show-uri de zile mari la Adelaide și Melbourne International Comedy Festival.

 

Cei interesați de show-ul Daniel Sloss: NOW sunt invitați să acceseze pagina oficială Comedy Weekend. Biletele pentru acest spectacol au fost deja puse în vânzare, iar prețurile variază în funcție de locul ales: 45 sau 60RON.

 

Citeste si:

---> 15 joburi bine platite pentru care nu ai nevoie de facultate

---> La ce trebuie sa fii atent cand cumperi un apartament în Cluj? – previziuni pentru piata imobiliara

 

Sursa: cluju.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.