Specialistii Google invata studentii marketing la Academia Atelierul Digital.

Scris de  Apr 03, 2018

Studenții Universității Babeș-Bolyai pot participa, alături de colegii lor de la Academia de Studii Economice București, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, Universitatea de Vest din Timișoara și Universitatea Ovidius din Constanța, la cea de-a patra ediție a Academiei Atelierul Digital.

 

În cadrul programului, studenții pasionați de marketing digital vor putea deprinde, timp de 4 zile, de la specialiștii Google bazele strategiilor online, iar cei mai buni participanți vor putea obține un internship plătit de 6 luni la Hub-ul Atelierul Digital organizat în universitățile incluse în program.

 

Cea de-a patra ediție a Academiei Atelierul Digital va avea loc la București, în perioada 3-6 mai 2018. Informații complete despre programul înscrierilor și organizarea evenimentului pot fi accesate consultând link-ul https://atelieruldigital.com/academia/ .

 

Citeste si:

---> TIFF da start inscrierilor la atelierul pentru adolescenti Let’s Go Digital 2018!

---> Studentii UT Cluj participa, din nou, la Concursul de Design Seismic din SUA

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.