Veteranii clujeni vor fi omagiati la UBB

Scris de  Sep 19, 2018

Universitatea Babeș-Bolyai, prin Direcția Patrimoniu Cultural Universitar, în colaborare cu Asociația Națională a Veteranilor de Război, Filiala Județeană „Avram Iancu” Cluj, organizează evenimentul „Un secol de eroism: 1918-2018”, care va avea loc joi, 20 septembrie 2018, ora 11:00, la Sala Club a Casei Universitarilor (str. Emmanuel de Martonne, nr. 1).

 

În cadrul evenimentului organizat în contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, veteranii din Cluj-Napoca vor fi omagiați pentru sacrificiul de sine dovedit pe fronturile celui de-Al Doilea Război Mondial. La eveniment vor fi prezenți veterani ai celui de-Al Doilea Război Mondial, conducerea Filialei Județene „Avram Iancu” Cluj a Asociației Naționale a Veteranilor de Război. Din partea UBB vor lua cuvântul prof. univ. dr. Ioan Bolovan, prorector responsabil de Administrație, patrimoniu și relația cu studenții, conf. univ. dr. Ana Victoria Sima, director al Direcției Patrimoniu Cultural Universitar și dr. Lukács József, muzeograf la Muzeul de Istorie al Universității.

 

Cu acest prilej va avea loc și proiecția filmului documentar „În slujba Împăratului”, realizat de Direcția Patrimoniu Cultural Universitar și Direcția Comunicare și Relații Publice din cadrul UBB. Evenimentul este organizat cu sprijinul financiar al lanțurilor de farmacii Remedium Farm și Aldedra din Cluj-Napoca.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.