Shto College Bar va gazdui Open Mic Show, editia a III-a

Scris de  Mai 09, 2014

Cu cu ne încântă și descântă Festivalul Internațional de Stand-Up Comedy în 2014? ---> Împreună cu Shto College Bar, revin cu a treia ediție a conceptului de Open Mic Show, luni 12 Mai.

Conceptul are scopul de a promova tinerii artiști de stand-up şi de a le da posibilitatea de a-şi demonstra măiestria într-ale comediei. La fiecare ediţie vor urca pe scenă trei comedianţi debutanţi, seara fiind închisă de un comediant cu experienţă.

Doritorii se pot înscrie lăsând un mesaj privat pe pagina de Facebook a FISC (facebook.com/fiscul), aceştia vor fi contactaţi în cel mai scurt timp de organizatori şi programaţi la unul dintre cele patru show-uri. În ceea ce priveşte juriul acesta va fi format din publicul prezent care va avea posibilitatea de a vota favoritul serii.

 

Pentru că nu există concurs fără premii, câştigătorii din primele trei ediţii se vor califica în finala din cadrul ultimului show şi vor câştiga bonuri de consumaţie în Shto. Câştigătorul finalei competiţiei îşi va câştiga prezenţa la FISC 2014 cu un show de stad-up comedy precum şi bonuri de consumaţie în Shto.

 

Invitatul special pentru cea de-a doua editie este Gilberto, Pornit din Botoșani să-și găsească pacea sufletească la Cluj, a deviat de la drumul spiritual și s-a apucat în urma cu 2 ani de Stand-Up Comedy. El consideră că umorul este inspirat din viață, dar din viața cui? Poate fi si a ta! Ticul său verbal este „in the mix!”

 

Biletele pot fi achiziţionate începând cu data de 5 Mai de la Shto College Bar, preţul unui bilet fiind de 10 lei achizitionat în avans sau cu Studcard/Omnipass şi 15 lei în seara evenimentului.

Ultima modificare Vineri, 09 Mai 2014 11:46
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

Espressor Manual Barista Max Breville

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.