Joburi de top in VANZARI pe platforma SmartDreamers

Scris de  Oct 28, 2014

De la lucruri palpabile, cum ar fi smartphone-urile, la produse care nu au vreo formă fizică, cum se întâmplă în cazul abonamentelor telefonice, aproape absolut toată lumea încearcă să vândă ceva. Ba chiar și o idee, câteodată. Vânzarea e prezentă pe stradă, la birou, în metrou, în casă. Se face față în față, telefonic, subliminal. E peste tot și în diferite forme, în funcție de situație.

Diferența e că nu toată lumea reușește să vândă. Trebuie, pe lângă un talent nativ care să susțină vânzarea, să cunoști și anumite tactici, să te intereseze despre ce se întâmplă în creierul consumatorului și să indentifici exact elementele prin care produsul tău îi poate aprinde beculețul care, într-un final, duce la deschiderea porfofelului. Așadar, azi ne întoarcem fața către lumea vânzărilor:

 

Începem cu Domo, în București, acolo unde internship-ul de Management Trainee o să îți dezvolte latura de lider și te va învăța, fără niciun dubiu, multe dintre tehnicile care ulterior îți vor fi foarte utile pentru o carieră în domeniu. Aici se caută tineri talentați, studenți în ultimul an sau proaspeți absolvenți cu note peste medie, care să stăpânească bine limba engleză.

 

Ardealul ne cheamă, acolo unde Penny vrea să își pună nădejdea într-un Șef Departament. Concret, vei coordona echipa din Cluj Napoca, cea comercial – economică. Asta înseamnă că te vei ocupa de gestiune, de implementarea corespunzătoare a standardelor de calitate privind deservirea clienților de către cei pe care îi conduci, vei fi responsabil cu planificarea schimburilor angajaților și vei avea grijă ca inventarul să fie conform vânzărilor efectuate. 

 

Tot un conducător se caută și în Bistrița-Năsăud, de data aceasta de către cei de la Ambient. Ca și Manager punct de lucru va trebui să ții cont de strategia comercială globală a companiei și să dezvolți / implementezi o strategie de vânzare adaptată pieței.

 

La câțiva kilometri distanță, în Satu Mare, Betty Ice ne amintește de zilele călduroase prin pozițiile disponibile de Vânzători pentru irezistibilele lor înghețate. Aceeași poziție e deschisă și în Bacău iar partea bună constă în faptul că experiența care se cere este una minimă. Trebuie, în schimb, să fii serios, îngrijit și să ai abilități de comunicare. Atât de simplu!

 

Apropo de vară și de produse care ne răcoresc, La Fântâna își dezvoltă o echipă nouă de vânzări și vrea să faci parte din ea dacă ai minimum 2 ani experiență în vânzări către companii, deoarece vei fi Reprezentat Vânzări B2B. Ca și în cazurile anterioare, abilitățile bune de comunicare și prezența agreabilă sunt un ”must have” iar prin asta se deduce și că ești o persoană sociabilă. Ce vei face? Vei căuta încontinuu clienți noi și vei încheia contracte pe termen lung cu ei, după ce vei ieși neșifonat din negocieri. 

 

Medlife ne provoacă să ne împărțim între Vest și Est, pentru pozițiile lor din Timișoara și Constanța, cele de Account Manager. Cel mai mare operator național de servicii medicale oferă un salariu motivant, bonusuri de performanță, bonuri de masă, beneficii medicale și discount-uri la partenerii Medlife celui care e orientat către performanță, are abilități de negociere, permis de conducere categoria B și o mare capacitate de organizare a activității individuale.

 

Trecând la domeniul IT & telecom, cât de mult te atrage ideea de a face parte din echipa unui partener de top al Vodafone România? Phonetastic recrutează în București un Agent Vânzări cu experiență în domeniu.

 

Brandbe ne găzduiește în frumosul Brașov, pentru ultima oprire din această săptămână. Partenerii noștri au nevoie de viitori colegi care să fie adevărați Consilieri Vânzări. Cu toate că experiența în vânzări reprezintă un avantaj, nu este un criteriu eliminatoriu. În schimb, trebuie să cunoști engleza la un nivel mediu, să fii o persoană analitică, rezistentă la stres și cu o atitudine pozitivă.

 

Chiar dacă noi ne-am încheiat călătoria săptămâna aceasta, voi puteți oricând să descoperiți job-urile cele mai potrivite aici. Zilnic apar locuri de muncă noi, deci stați cu ochii în patru. Vă ținem pumnii strânși!

 

Sursa: smartdreamers.com/blog

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.