Clujul - in topul oraselor europene in care e cel mai usor sa iti gasesti un loc de munca

Scris de  Mar 06, 2018

Municipiul Cluj-Napoca este, după Praga, oraşul din U.E. unde se găseşte cel mai uşor un loc de muncă, conform anunţului publicat de EUROSTAT. Astfel, potrivit sondajului oficial, 72% dintre respondenţi – selectaţi din principalele oraşe ale Uniunii Europene – au fost de acord că este uşor să îţi găseşti un loc de muncă în Praga (Cehia), urmați de locuitorii din Cluj-Napoca. Pe locul trei se situează Munchen (Germania) şi Bratislava (Slovacia) cu 62%.

 

Actuala strategie de dezvoltare a Clujului pune accent pe dimeniunea universitară a oraşului, pe dezvoltare, inovare, IT, industrii creative, dinamism cultural, pe susţinerea sferei serviciilor în toate domeniile şi pe calitatea vieţii.

 

Clujul îşi consolidează statutul de hub tehnologic şi centru de inovare cu impact internaţional. Astfel, noi şi noi locuri de muncă sunt create în fiecare an la Cluj-Napoca, transformând Clujul în cel mai atractiv oraş din România, de referinţă în Centrul şi Estul Europei. Sondajul care stă la baza acestor statistici a fost realizat în cursul anului 2015 de către organizaţia oficială europeană, aceste concluzii fiind publicate vineri, 2 martie 2018, pe website-ul Eurostat.

 

Citeste si:

---> Studenta UMF va ajuta copiii imbinand medicina cu tehnologia

---> Fotoliu puf de la Moţăilă.ro - un cadou mereu la modă

 

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.