Sonaca Aerospace Transylvania este in plin proces de extindere a echipei

Scris de  Apr 24, 2018

(SAT), subsidiara locală a producătorului belgian de echipamente aerospațiale Sonaca, împlinește un an de producție și va continua să crească treptat cu noi produse. Cu această ocazie, având în vedere faptul că Sonaca Aerospace Trasnylvania lucrează în colaborare cu Airbus Defence and Space, începând cu finalul anului 2018 aceasta va susține producția de prototipuri pentru noua rachetă Ariane 6.

 

Totodată, la sediul Sonaca Aerospace Transylvania (SAT) va începe din luna iulie a anului 2019, la fabrica din Moldovenești (Cluj), producția aeronavei de mici dimensiuni, cu două locuri, Sonaca 200. Acest proiect combină performanțele legate de zbor cu un cost eficient și a fost dezvoltat în strânsă colaborare cu utilizatorii finali, aeronava fiind ideală pentru a fi operată atat de către școlile de pilotaj, de aerocluburi, cât și de piloții privați. Sonaca 200 are aripa joasă și  o greutate maximă la decolare de 750 de kg.

 

Structura sa este compusă din aliaj de aluminiu, fapt care îi conferă aeronavei o protecție eficientă împotriva coroziunii. Deja activă în producția pieselor din compozit și în asamblarea slat-urilor pentru aeronava Airbus A320, Sonaca Aerospace Transylvania va sprijini realizarea de subansamble pentru S200.

 

Pentru a răspunde acestei noi provocări și pentru a sprijini dezvoltarea activităților sale, SAT este in proces de extindere a echipei și recrutează în prezent noi angajați.

 

Sonaca Aircraft este o nouă subsidiară a grupului Sonaca, un actor major în dezvoltarea, producția și asamblarea de structuri avansate destinate uzului civil, militar și spațial. Cu un capital de start de peste 2 milioane de euro, Sonaca Aircraft este deținută în proporție de 65% de către furnizorul aeronautic Sonaca. Obiectivul principal al Sonaca Aircraft este dezvoltarea, certificarea și comercializarea unei aeronave noi cu două locuri (« Sonaca 200 »), care este dezvoltată și adaptată special pentru zborurile de instruire și agrement. Mai multe informații găsiți la www.sonaca.aircraft.com

 

Citeste si:

---> Vezi care e profilului psihosocial al IT-istului! Studiu realizat de UBB si…

---> The Woman Entrepreneurship Workshops, sau despre implicarea si dezvoltarea propriului business

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.