Targul de Cariere vine si la Cluj

Scris de  Noi 06, 2013

Mesaj important pentru studenții care vor să își găsească un loc de muncă: între 12-13 noiembrie va avea loc Târgul de Cariere, între orele 11:00 și 19:00 la Iulius Mall. Tot ce trebuie să faci este să îți printezi CV-ul de pe Ejobs într-un singur exemplar și să vii cu el la târg, iar apoi îl vei putea scana la standurile companiilor care ți-au atras atenția.

Pe lângă faptul că vei avea șansa de a cunoaște angajatori de top din Cluj-Napoca, vor avea loc și workshop-uri și seminarii care te pot ajuta să îți găsești mai ușor un job și să îți construiești o carieră. Trainingurile sunt gratuite și se țin în cadrul Atelierului de Cariere, care includ activități precum: sesiuni de consultanță unu-la-unu, discursuri, sesiuni de întrebări și răspunsuri.

 

Care sunt companiile care participă la acest eveniment? Endava, Mc Donald's, Office Depot, Steelcase, Bosch, Aegon, E-on, AIESEC, Emerson, Qual Media și multe altele. Așadar, este o ocazie perfectă pentru a face primul pas spre cariera pe care o visezi.

 

Primul Târg de Cariere a avut loc la Cluj-Napoca în 2006, iar între timp s-a extins și în alte orașe, precum Iași, Sibiu, Timișoara sau București. Puteți afla mai multe detalii de pe site-ul lor. Multă baftă!

 

Sursa foto: facebook.com/targuldecariere

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook