Joburi de top in INGINERIE pe platforma Smartdreamers

Scris de  Apr 28, 2014

Ești sau vei deveni un inginer? Ești în căutarea unui job? Află că platforma www.smartdreamers.com îți oferă o multitudine de joburi care te vor interesa cu siguranță. Echipa Smartdreamers a făcut o selecție special pentru tine, iar tot ce îți rămâne de făcut e să accesezi domeniul care te interesează și să aplici.

Începem cu Techno Engineering & Associates, care se află în căutarea unui Senior Quantity Surveyor (Inginer de Cantități) în București. Candidații la acest post trebuie să aibă minimum trei ani de experiență de servicii tehnice, diplomă de Inginerie Civilă (preferabil în drumuri și poduri) cunoștințe de limba Engleză și de MS Office. Angajatorul oferă un pachet salarial atractiv, plus șansa de a activa într-un mediu profesionist.

 

Emerson are nevoie de un Calibration Quality Engineer la Cluj-Napoca, experiența relevantă de minim 3 ani în inginerie fiind obligatorie pentru toți candidații. Jobul implică multe călătorii în afara țării, iar cunoștințele de ISO 17025 și diploma de licență sau master în inginerie reprezintă avantaje serioase pentru aplicanți.

 

Tot în Cluj-Napoca e nevoie de un Process Engineer – Junior Level la Fujikura Automotive România. Candidatul ideal pentru acest post trebuie să fie licențiat în inginerie, să cunoască limba Engleză (Germana reprezintă un avantaj), cunoștințe de MS Office, precum și de Autocad, Catia și Solidworks.

 

La Brașov se caută un Radio Planning & Optimization Engineer la SIEMENS Convergence Creators, companie care pune la bătaie un pachet salarial atractiv, tichete de masă, servicii medicalegratuite, asigurare, acces la cantină, program de lucru flexibil și servicii bancare preferențiale. Candidatul ideal pentru acest post trebuie să aibă experiență în optimizare/planificare Radio, experiență de lucru în proiecte de telecomunicație de amploare, diplomă în inginerie și cunoștințe de Aircom Asset, AiQ, Actix Analyzer și CellOpt, precum și de Genex Nastar.

 

Autoliv România are nevoie de un Process Quality Engineer (Inginer de calitate) în Reșița. Pentru a aplica la acest post, candidații necesită experiență în Project Quality, PPAP, cunoștințe foarte bune de limba Engleză, precum și diplomă universitară, preferabil în mecanică sau inginerie.

 

Key Safety Systems România caută un Inginer de Calitate Client la Arad, absolvent de universitate pe profil de inginerie. Cei care doresc să aplice pe această poziție trebuie să dețină experiență relevantă pe o poziție asemănătoare, o bună înțelegere a proceselor tehnice și de producție, precum și a proceselor APQP, PPAP, MSA, SPC, FMEA și 8D. În plus, sunt necesare cunoștințele de limba Engleză la nivel avansat, iar cele de limba Germană reprezintă un avantaj. Certificarea ca auditor de calitate VDA sau ISO 16949 reprezintă, de asemenea, un avantaj.

 

Te invităm să accesezi platforma SmartDreamers și să alegi unul din sutele de joburi disponibile, indiferent de domeniu. Sunt șanse foarte mari să găsești ceea ce cauți!

 

Sursa: SmartDreamers

Sursa foto: renault-technologie-roumanie.com

Ultima modificare Luni, 28 Aprilie 2014 20:44
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

Espressor Manual Barista Max Breville

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.