Burse noi in strainatate

Scris de 

A studia în străinătate nu este întotdeauna foarte ușor, iar decizia de a alege bursa potrivită care să îți ofere tot ceea ce tu îți dorești de la acest studiu poate fi chiar dificil.  Ai nevoie de mult curaj pentru a te confrunta cu această provocare. De aceea trebuie să fii foarte bine informat în legătură cu toate perspectivele pe care ți le oferă studiu în străinătate. Noi îți oferim câteva idei:

 

Burse in Spania

Programul MIT-Zaragoza si Zaragoza Logistics Center (ZLC) acorda burse de scolarizare pentru candidatii care vor sa-si faca o cariera in inginerie logistica si in management, care propune programul ZLOG studentilor interesati de aceste arii de activitate.  

 

Burse doctorat în spectometrie

Poti urma cursuri de doctorat cu privire la folosirea metodelor moderne de spectometrie de masa in bioanaliza, intr-un program initiat de UE. In functie de interesele si cunostintele candidatilor, aceste cursuri cuprind analiza moleculelor foarte mari si a asamblurilor de molecule folosind metoda MALDI-MS.

 

Burse de doctorat in economie

Bursa presupune unei teze de doctorat in teoria aplicata in legatura cu economia de risc si de asigurari. De asemenea, aceasta bursa ofera posibilitatea de a face parte de dintr-un grup de cercetare.

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: blog.global.psu.edu

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.