(P) La ce este buna vidanjarea?

Scris de 

Dacă zona în care locuiţi nu beneficiază de reţea de canalizare şi utilizaţi o fosă septică, este necesară o vidanjare periodică a acesteia. Pentru acest lucru puteţi apela la serviciile societăţilor autohtone cu capital privat care au ca şi obiect de activitate salubritatea şi activităţi similare.

 

Multe dintre acestea oferă servicii de vidanjare a apelor uzate şi tehnologice din: instalaţiile de preepurare, separatoarele de produse petroliere, decantoarele instalaţiilor de spălătorii auto, instalaţii de denisipare, separatoare de grăsimi, reziduuri menajere; etc

Pentru a beneficia de serviciile de vidanjare de o calitate deosebită, firmele trebuie să se bazeze atât pe folosirea ultimelor tehnologii şi utilaje din domeniu cât şi pe o echipă de profesionişti – personal calificat cu o vastă experienţă şi excelentă pregătire în domeniu.

 

Autospecialele folosite la vidanjare trebuie să fie de ultimă generaţie, dotate cu:

 

- pompe de vacuum performante cu capacităţi de la 1000mc/ora la 2000mc/ora
- furtunuri ecologice ce asigură distanţe de la 10 m până la 70 m lungime de vidanjare
- pompe de înaltă presiune pentru curăţarea bazinelor foarte murdare

 

Vidanjarea nu reprezintă altceva decât preluarea apelor uzate din bazine etanşe, vidanjabile, cu utilaje specializate, cât şi transportul şi preluarea acestora la punctele de descărcare si poate fi :

 

- ecologică şi se efectuează cu autovidanje sau autovidanje combinate dotate cu  pompă vacuum acţionată hidraulic cu debitul de 23.500 l/min,  respectiv furtune ecologice;

- pentru grăsimi - se efectuează cu autovidanje sau autovidanje combinate. 

 

Materiile solide colectate (grăsimi de origine animală sau vegetală) vor fi emulsionate şi solubilizate cu soluţie LDC (detergent biodegradabil),  iar apoi vor fi complet neutralizate la o societate autorizată de către Ministerul Mediului şi Gospodăririi Apelor.

 

Oferta de preţuri pentru  vidanjare este accesibilă oricărui client, fie că este o persoană fizică sau juridică. Preţul vidanjării poate varia în funcţie de următorii factori:

 

- timpul alocat

- distanţa până la locul intervenţiei

- gradul de decolmatatare al canalizarii

- adâncimea şi gradul de accesibilitate

- tipul substanţei vidanjate

 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.