Participa la prima scoala de toamna organizata de The City of Green Buildings

Scris de 

Nu ai nimic planificat vara asta și ești student cu multe idei îndrăznețe la arhitectură, construcții sau inginerie civilă? Atunci îți zicem noi că nu ai cum să ratezi înscrierile pentru prima școală de toamnă dedicată exclusiv clădirilor verzi.

 

De ce merită să profiți de această șansă?  --->  Pentru că te vei bucura de activitățile extrașcolare, vei avea ocazia să demonstrezi că ideile tale pot fi puse în practică, că poți face parte dintr-o echipă, dar nu în ultimul rând nu vei uita să te distrezi! Dacă te regăsești printre toate acestea, atunci te invităm timp de o săptămână, în perioada 8 - 14 septembrie în cadrul școlii de toamnă care îți va deschide noi oportunități.

 

Mai mult decât atât echipa The City of Green Buildings îți va oferi cazare gratuită, o masă pe zi și va încerca să-ți reducă pe cât mai mult posibil cheltuielile pe perioada acelei săptămâni.

 

Tot ceea ce trebuie să faci este să trimiți un e-mail la următoarea adresă: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. care să conțină CV-ul tău și o scurtă scrisoare de intenție în care să specifici de ce ai vrea să participi.

 

Grăbește-te! Ultima zi de înscrieri este 1 iulie! Pentru mai multe detalii intră aici, echipa The City of Green Buildings îți stă la dispoziție pentru a-ți răspunde la orice întrebare !

 

Sursa: campusbucuresti.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.