Imprimă această pagină

Profesor de la Babes-Bolyai acuzat de luare de mita

Scris de 

Vești mari la Facultatea de Litere din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Se pare că lucrurile nu se păstrează atât de ”boeme” aici, iar pragmatismul își face și el simțită prezența. Unul dintre profesori este acuzat de de mită și este cercetat în instanță.

Profesorul universitar Corneliu Nicolescu, de la Facultatea de Litere din cadrul UBB Cluj, a fost trimis în judecată, joi, 7 martie, fiind prima înfățișare la Tribunalul Cluj.

Avocatul Lucian Cristea, care îl apără în instanță pe profesorul Corneliu Nicolescu, a declarat că acesta a fost trimis în judecată pentru simplu motiv ca ”i-ar fi promis unei studente de la UBB că o va trece la examen dacă va ști”.

Cu toate acestea, studenta a rămas repetentă și s-a dus la profesor pentru a-i oferi bani pentru a trece. ”Profesorul Corneliu Nicolescu a spus numai că o va trece dacă va va învăța. Nu există la dosar nicio altă probă”, a mai spus Lucian Cristea.

Studenta l-a acuzat pe profesorul Corneliu Nicolescu că i-a oferit 300 de euro mită pentru o notă de trecere la examen.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Sursa foto: crimetime.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.