LINK Group pune la bataie sase burse pentru persoanele cu dizabilitati

Scris de 

LINK Group oferă o parte din bursele gratuite persoanelor cu dizabilități datorită cererii ridicate pentru programele de studiu din cadrul său. Scopul acestora este de a oferi persoanelor cu dizabilităţi posibilitatea de a obţine cunoştinţe practice din domeniul afacerilor şi al tehnologiilor informaţionale, care să le permită să concureze pe piaţa muncii şi să devină prima alegere a angajatorilor în domenii aflate la mare căutare în mediul de afaceri contemporan.

Şase persoane care vor trimite cea mai inspirată scrisoare motivaţională şi documentaţia corespunzătoare vor obţine şansa de a parcurge şcolarizarea online la BusinessAcademy sau LINK Academy.

 

Anul trecut pentru această bursă au concurat peste 100 de candidaţi. Concursul durează până la 1 octombrie 2014, iar mai multe informaţii privind condiţiile pentru concurs puteţi obţine la următorul link. Trimiteţi documentaţia la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Espressor Manual Barista Max Breville

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.