LINK Group pune la bataie sase burse pentru persoanele cu dizabilitati

Scris de 

LINK Group oferă o parte din bursele gratuite persoanelor cu dizabilități datorită cererii ridicate pentru programele de studiu din cadrul său. Scopul acestora este de a oferi persoanelor cu dizabilităţi posibilitatea de a obţine cunoştinţe practice din domeniul afacerilor şi al tehnologiilor informaţionale, care să le permită să concureze pe piaţa muncii şi să devină prima alegere a angajatorilor în domenii aflate la mare căutare în mediul de afaceri contemporan.

Şase persoane care vor trimite cea mai inspirată scrisoare motivaţională şi documentaţia corespunzătoare vor obţine şansa de a parcurge şcolarizarea online la BusinessAcademy sau LINK Academy.

 

Anul trecut pentru această bursă au concurat peste 100 de candidaţi. Concursul durează până la 1 octombrie 2014, iar mai multe informaţii privind condiţiile pentru concurs puteţi obţine la următorul link. Trimiteţi documentaţia la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.