O carte la tine iti aduce o plimbare gratuita cu taxi

Scris de 

Lansarea „Cu cărțile pe față” aduce cititorilor și un beneficiu material: aceștia pot chema taxiul dedicat lor azi, joi, 9 octombrie, între orele 9.00 și 17.00.

”Cărțile pe față este campania care promovează lectura în moduri ieșite din comun pentru a demonstra că e cool să citești. Cartea Cărțile pe față spune povestea primelor 10 acțiuni ale noastre: de la book selfie și service auto cu bibliotecă, la cabinet stomatologic anticariat (anti-cariat) și acreditări de localuri a la carte”, spune Victor Miron inițiatorul campaniei și autorul cărții Cărțile pe față.

Citește aici interviul cu Victor Miron de pe campuscluj!

 

Taxiul va putea fi chemat cu ajutorul aplicației de mobil Clever Taxi. Cursa va fi gratuită pentru pasagerii care au la ei o carte. Cei care și-au uitat cărțile acasă vor putea citi din cartea „Cărțile pe față” care se lansează joi seara, de la ora 20.30 în Piața Unirii, în cadrul Festivalului de carte Transilvania. Invitat special al serii este prof. univ. dr. Mircea Muthu, cel care a scris și cuvântul înainte al cărții. 

 

Tot Victor Miron a propus în direct la radio primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc, ca în prima duminică din lună, cine călătorește cu autobuzul citind o carte să aibă parte de gratuitate. Ideea a fost primită bine atât de primar, cât și de comunitatea clujeană. S-ar putea să se implementeze chiar în acest an.

 

Banii din vânzarea cărții „Cărțile pe față” vor fi folosiți pentru viitoarele acțiuni ale campaniei. Pentru a putea tipări această carte, inițiatorii campaniei au realizat o campanie de crowdfunding, au primit susținere financiară din partea unor companii și chiar din partea Primăriei Alba Iulia.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.