Imprimă această pagină

Participa la concursul „Manage your time” si poti castiga o invitatie la trainingul „Managementul timpului” organizat de InnerLook

Scris de 

Cum ar fi daca ai deveni un angajat de neanlocuit si ai avea si timpul necesar pentru viata personala? Vrei sa stergi din vocabulatul tau expresia "nu am timp" si sa faci tot ce iti doresti? Ti se pare ca nu ai timp suficient pentru a-ti indeplini task-urile? Crezi ca, datorita job-ului, nu mai ai timp pentru viata personala? Totul în viața are o soluție, iar pentru această problemă răspunsul este ===>

Participa la concursul Manage your time” si poti castiga o invitatie la trainingul Managementul timpului - Generatia a V-a, organizat de InnerLook in perioada 24-25 noiembrie. Astfel, vei avea sansa sa inveti cum sa iti gestionezi timpul, alaturi de manageri de top.

 

Pentru a castiga invitatia la training, spune-le cum crezi ca te va ajuta participarea la acest training sa evoluezi in cariera si completeaza-ti CV-ul pe platforma. (Raspunsul la intrebare este limitat la 1.000 de caractere), Mai multe detalii despre training poți găsi dând click aici.

 

Criterii de selectie: motivatia participantului si beneficiul real pe care il va avea in urma participarii la training. Poti avea sansa sa te faci remarcat(a) in fata managerilor de top care vor participa la training.

 

InnerLook ofera si servicii de recrutare, asadar, participand la acest concurs, pe langa oportunitatile de networking cu managerii participanti, vei avea si ocazia sa te faci remarcat(a) in fata unor recruiteri profesionisti.

 

Vrei să te informezi mai mult despre InnerLook și noua platformă de recrutare JobRight Careers?? Toate informațiile sunt la un click distanță, citește articolul nostru: InnerLook anunta lansarea unei platforme de recrutare noua si inovatoare: „JobRight Careers”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.