Pe 18 martie va avea loc lansarea Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania – Cluj Napoca

Scris de 

Evenimentul de lansare a structurii teritoriale PTIR Cluj-Napoca va avea loc miercuri, 18 martie 2015 în incinta clădirii The Office, începând cu ora 17:00. Discuţiile se adresează deţinătorilor de start-up-uri şi IMM-uri şi altor persoane direct interesate de domeniul antreprenoriatului.

La conferinţă vor participa în calitate de speakeri domnul Florin Jianu, fost ministru al IMMurilor, mediului de afaceri şi turismului, precum şi reprezentanţi ai organismelor şi instituţiilor locale direct interesate de această iniţiativa.

 

În vederea confirmării participării la eveniment va adresăm rugămintea de a ne semnala acest aspect la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0753 461 740. Menţionăm că numărul maxim de participanţi este de 120 de persoane.

 

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) este singură organizaţie patronală care reprezintă la nivel naţional şi european interesele antreprenorilor cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani.

 

Startup Transilvania este prima iniţiativă regională de informare, educare, colaborare și formare de rețele care vizează dezvoltarea și finantare de proiecte antreprenoriale din regiunea Transilvania.

 

Agenda evenimentului este:

 

17:00 - 18:00 - Prezentarea PTIR si a avantajelor infiintarii PTIR Cluj-Napoca - intervenții din partea reprezentanților PTIR și PTIR Cluj-Napoca

 

18:00 - 18:20 - Emil Vadana - fondator Outlead Marketing - Nevoia start-up-urilor de promovare într-un mod eficient și cu implicații financiare reduse

 

18:20 - 18:40 - Laviriu Chis - fondator LC Learning & Consulting - Oportunități și modalități de finanțare prin intermediul programelor naționale destinate start-up-urilor și IMM-urilor

 

18:40 - 19:00 - Sesiune Q&A

 

Vă aşteptăm!

 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.