Imprimă această pagină

Catedra unica infiintata de Universitatea Babes-Bolyai

Scris de 

Universitatea Babeș-Bolyai aduce vești noi și o catedră nouă în cadrul mediului universitar românesc. Este vorba despre o catedră unică atât în Cluj, cât și în întreaga țară. Noi provocări pentru studenții pasionați de business, întrucât noua catedră a fost înființată sub egida Facultății de Business.

Universitatea Babeș-Bolyai are o catedră unică în România. Este vorba despre catredra PwC - Antreprenoriat și Afaceri de familie din cadrul Departamentului de Business al Facultății de Business.

 

Catedra PwC - Antreprenoriat și Afaceri de familie a luat naștere ca urmare a unui parteneriat între compania PricewaterhouseCoopers și Facultatea de Business a UBB și se constituie într-o "platformă de comunicare", conform spuselor lui Alexandru Medelean, Director - Lider Servicii integrate pentru antreprenori și afaceri de familie al PwC România, citat de Citynews.ro.

 

În anul universitar 2013 - 2014, noua catedră UBB își propune să introducă disciplina Antreprenoriat și Afaceri de familie.  

 

Știai despre înființarea acestei catedre? Spune-ne și nouă printr-un comentariu.

 

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: transilvaniabusiness.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.