Criterii in alegerea unei spalatorii auto sau de covoare

Scris de 

Angajarea unor specialiști care să te ajute să îți menții bunurile curate este un lucru din ce în ce mai comun. Pentru că în ziua de azi nu mai ai timpul necesar să îți speli mașina sau covorul, este important să știi ce să urmărești în alegerea celor care îți vor spăla mașina sau covorul.

Mașina

Când alegi spălătoria care vrei să aibă grijă de mașina ta, trebuie să te asiguri că aceasta folosește spumă de calitate, ca să nu distrugă elementele cromatice. Totodată, ei trebuie să curețe lavetele pe care le folosesc, pentru ca tu să nu te trezești cu o zgârietură datorată unei pietricele rămase în lavetă de la spălatul anterior. În funcție de tipul de spălare pe care îl dorești ține cont de metodele de curățare folosite de fiecare spălătorie auto Cluj și de timpul de execuție. Dacă trebuie să aștepți ceva mai mult timp după mașină, ar fi de preferat ca spălătoria să aibă și un cafe-bar unde să poți savura o cafea în timp ce aștepți.

 

Covorul

Tot mai multe spălătorii auto aleg să ofere și servicii de curățare a covoarelor. Atunci când vrei să te asiguri că vei primi covorul înapoi curat și igienizat e mai bine să te asiguri că alegi cea mai bună spălătorie covoare Cluj. Verifică utilajele folosite de spălătorie. Dacă în același spațiu funcționează și o spălătorie auto e important să te asiguri că covorul tău nu va fi întins și spălat în același loc în care au spălat o mașină plină de noroi. Dacă spală covorul pe jos și îl întind pe gard la soare, probabil nu fac cea mai bună treabă. Spălătoriile profesioniste de covoare se folosesc de utilaje de spălare și uscare ale covoarelor care le ajută să devină igienice pentru casă. Aceste spălătorii menționează de cele mai multe ori folosirea unei centrifugi care să stoarcă apa din covor fără să provoace daune țesăturii. 

 

Este indicat să te asiguri că spălătoria pe care urmează să o alegi se ridică la nivelul așteptărilor tale, astfel încât să nu fii dezamăgit ulterior.

Adm

The Big Boss

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.