Transport gratuit pentru studenti si in vacanta de vara

Scris de 

Studenții masteranzii si doctoranzii de la cursurile de zi vor beneficia de transport gratuit și pe durata vacanței.  In baza HCL 97/09.03.2015 si a conventiilor incheiate  cu universitatile acreditate din centrul universitar Cluj-Napoca, Compania de Transport Public Cluj–Napoca SA, anunta studentii, masteranzii si doctoranzii de la cursurile de zi (mai putin anii terminali), inscrisi la Universitatea ”Babes Bolyai”, Academia de Muzica ”Gh. Dima” si universitatile particulare, posesori ai unuia din cardurile nebancare StudCard, ISIC Student, Euro<26Student, Omnipass si A Card/A Kartya, ca beneficiaza de gratuitate pe transportul public dupa cum urmeaza:

- Gratuite pe doua linii urbane – zi buget – universitatile de stat;

- Reducere 50% pe doua linii urbane – zi taxa – univ. de stat si particulare.

 

Studentii, masteranzii si doctoranzii de la cursurile de zi (mai putin anii terminali) inscrisi la Universitatea de Medicina si Farmacie ”I. Hateganu”, Universitatea de Arta si Desing, Universitatea Tehnica si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (dupa 19.07.2015), pentru care universitatile nu subventioneaza transportul pe perioada vacantei universitare, indiferent de forma de scolarizare la care sunt inscrisi (zi buget sau zi taxa), daca detin unul din cardurile nebancare mentionate, pot beneficia de abonamente cu reducere 50% pe doua linii urbane, cu conditia de a achita la punctul de vanzare suma de 30,00 lei/abonament. 

 

In baza HCL 97/09.03.2015, Primaria si Consiliul Local subventioneaza abonamentele pentru studenti si pe perioada vacantei universitare.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook