Teatrul National isi va deschide larg portile pe data de 27 martie

Scris de 

A şaptea ediţie a tradiţionalului eveniment al Teatrului Naţional din Cluj-Napoca vă invită să ne bucurăm împreună, ca în fiecare an, de Ziua Mondială a Teatrului, sărbătorită pe 27 martie. Organizatorii pregătesc pentru dumneavoastră, dar şi pentru copii, multe evenimente care se vor desfăşura în această zi în foaierele teatrului, pe scena mare şi în Studioul „Euphorion“.


Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Iar organizatorii ne promit mai multe detalii in curand, asa ca stati pe aproape pentru ca vom reveni cu mai multe detalii si noi.

 

In ianuarie a fost Ziua Portilor Deschise la Opera Romana, unde vizitatorii au putut să surprindă toate etapele de producție ale unui spectacol, iar vizita în culisele Operei pentru cei mici s-a desfășurat în compania personajelor din spectacolul "Peter Pan", câștigătorul premiului pentru Cel mai bun spectacol pentru copii din Stagiunea 2015-2016, în cadrul Galei Premiilor Operelor Naționale de la Iași, ediția 2015.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook