Proiectul Career+ Academy vine cu beneficii: consiliere si orientare in cariera

Scris de 

În perioada februarie – mai 2016, tinerii din Cluj-Napoca care s-au înscris în proiectul Career+ Academy vor beneficia în mod gratuit de consiliere și orientare în carieră din partea consilierilor Centrului de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri al UBB, precum și de traininguri și întâlniri tematice oferite de specialiști în diverse domenii. Toate aceste activități sunt astfel concepute încât să crească  gradul de angajabilitate al tinerilor pe o piață a muncii în continuă schimbare.

 

La prima ediție de Career+ Academy s-au înscris peste 50 de studenți, iar 20 dintre aceștia au început ședințele individuale de consiliere și orientare în carieră, unde vor identifica, împreună cu consilierii CCARMA trăsăturile de personalitate, interesele de carieră, valorile profesionale și alte aspecte de interes pentru dezvoltarea lor profesională.

 

Proiectul Career+ a fost inițiat de Asociația Progressive Youth împreună cu Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (OSUBB), având ca partener instituțional Universitatea Babeș-Bolyai, prin Centrul de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri (CCARMA) și își propune sprijinirea tinerilor în dezvoltarea unei cariere de succes și implicarea activă a acestora în comunitate.

 

Centrul de Carieră, Alumni și Relația cu Mediul de Afaceri al Universităţii Babeş-Bolyai a fost înființat în 2005 și oferă de atunci servicii gratuite de informare şi consiliere în carieră și workshop-uri tematice, atât elevilor din ultimii ani de liceu, cât și studenţilor şi absolvenţilor.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.