De ce ai inchiria o masina pentru un eveniment?

Scris de 

Vara este și sezonul nunților, banchetelor și a altor evenimente de acest gen. Din acest motiv, s-ar putea să ai nevoie de o mașină pentru ziua cea mare, mai ales dacă nu ești din Cluj și trebuie să participi la un eveniment aici. De ce să ai nevoie să închiriezi o mașină pentru o astfel de ocazie? Există mai multe motive pentru care ai face asta, iar eu îți voi expune câteva dintre acestea în cele ce urmează.

Nu ai o mașină personală

În mod evident, unul dintre motivele pentru care ar trebui să închiriezi o mașină atunci când ai nevoie de ea este faptul că nu ai o mașină personală. Dacă va fi nevoie să parcurgi distanțe mai mari sau să te deplasezi dintr-un punct în altul mai mult decât odată, îți va fi incomod și costisitor să faci asta într-un taxi, iar transportul în comun îți poate mânca prea mult timp.

Ai mașină personală, dar nu e potrivită

S-ar putea să ai o mașină personală pe care ai putea să o folosești, însă, aceasta nu arată suficient de prezentabil pentru evenimentul la care trebuie să mergi. Sau poate că ai ceva stricat la ea și nu vrei să riști să iei o amendă sau să se întâmple ceva. În ambele situații este acceptabilă închirierea unei mașini pentru a-ți înlocui automobilul.

Vii din afara țării

Să presupunem că vii din Franța la o nuntă în Cluj. Nu vei vrea să pierzi timpul conducând două zile din Franța și până aici, astfel că vei veni cu avionul. Odată ce ai aterizat pe aeroportul din Cluj îți dai seama că nu are cine să te ia de la aeroport sau poate chiar vrei să faci parte din convoiul de nuntă. În acest caz, vei apela la o companie de rent a car Cluj, care să nu te coste o avere și care să îți poată închiria o mașină prezentabilă pentru ocazia respectivă.

Bineînțeles, motivele pot fi diverse și personale. E imposibil să acopăr toate motivele pentru care ai avea nevoie de o mașină închiriată pentru un eveniment, însă cred că ai prins ideea. Atunci când ai un astfel de eveniment, îți recomand să pui în balanță argumente pro și contra închirierii unei mașini și să vezi dacă ți se potrivește și ție.

Sursa Foto: © Ia64 | Dreamstime.com

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.