Incep inscrierile pentru Cluj Shorts 2017

Scris de 

Festivalul Internațional de Scurtmetraje ClujShorts anunță cu bucurie startul înscrierilor pentru ediția din 2017. Înscrie-ți filmul între 1 octombrie – 30 noiembrie 2016 și ia parte la singurul festival de film din Cluj-Napoca dedicat exclusiv scurtmetrajelor de orice tip. Pentru mai multe informații privindregulamentul de înscriere accesează www.clujshorts.ro/official-regulations.

In primăvara lui 2017 ClujShorts revine la cea de-a 5-a ediție, continuând să întrunească regizori și cinefili din întreaga lume. Cu ajutorul unei săptămâni întregi de proiecții și evenimente de socializare incluzând workshop-uri și Q&A-uri, ClujShorts va aduce vibrații proaspete pe deja consacrata scenă cinematografică clujană.

Țelul nostru constă în a spune lunga poveste a filmelor scurte atât prin gama largă de scurtmetraje, cât și prin prisma unui cadru animat dedicat cinefililor.

Pentru noi informații legate de ClujShorts și evenimente adiacente, urmăriți-ne pe www.clujshorts.ro și www.facebook.com/ClujShorts

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.