Cum pregateste Clujul urmatoarea generatie "Silicon Valley"?

Scris de 

Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai, alături de producătorul global de securitate cibernetică Bitdefender, vă invită miercuri, 12 octombrie 2016, începând cu ora 11.00 la conferința de presă Clujul pregătește generația Silicon Valley de România.

 

Evenimentul este susținut cu prilejul inaugurării laboratorului de informatică Bitdefender şi va avea loc în sala 338 din incinta Facultății de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor a UBB (str. Teodor Mihali, nr. 58-60, etaj 3). Conf. dr. Anna Soós, prorector al Universității Babeș-Bolyai, prof. dr. Adrian Petrușel, decan al Facultății de Matematică și Informatică din cadrul UBB și Sándor Lukács, Technical Project Manager, Proactivity & Kernel Research, Bitdefender, vor discuta despre importanța parteneriatelor public-private între universități și companiile de profil, despre poziționarea Clujului ca hub IT global și vor răspunde întrebărilor dvs.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

 

 

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.