Fii eroul colegelor tale! Castiga carti pentru ele de 8 Martie

Scris de 

Mai ai la dispozitie 3 zile! In săptămâna 1-8 martie, bărbaţii din companiile din România sunt încurajaţi să scrie într-un comentariu pe Facebook Editura Litera cât de speciale sunt colegele lor. Cele mai interesante mesaje vor fi premiate cu mărţişoare literare şi dulci: cărţi frumoase şi batoane de cereale delicioase pentru toate doamnele şi domnişoarele din companie.Eroii vor fi şi ei premiaţi!

 

Anul trecut, Editura Litera a oferit peste 300 de mărţişoare literare în companii din Bucureşti şi din ţară. Cărţile oferite fac parte din colecţiile consacrate ale editurii: Premium, Buzz Books, Clasici Moderni, Clasici Contemporani, Agatha Christie.

 

Mai mult, anul acesta Nestlé ne îndulceşte lectura cu batoanele de cereale Fitness Delice. Câstigătorii vor fi anunţaţi în data de 8 martie pe pagina de Facebook a editurii, iar mărţişoarele vor fi trimise în zilele imediat următoare.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.