Cazare in Hasdeu pentru viitorii studenti si parintii lor in perioada admiterii de toamna

Scris de 

Pe perioada admiterii de toamnă, viitorii studenţi ai Universităţii Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca se pot caza în campusul Bogdan Petriceicu Hasdeu. Sunt disponibile peste 400 de locuri. Oferta propusă de UBB cuprinde locuri situate în camere cu cinci paturi, care vor putea fi ocupate la un tarif de cazare de 25 lei/pat/noapte, în baza unei cereri transmise serviciului social al universităţii. Candidații vor avea posibilitatea de a ocupa aceste locuri împreună cu părinții.

 

Plata cazării va fi efectuată la administrația căminului studențesc nr. 4, din campusul studențesc Hasdeu. Pentru a putea ocupa unul dintre aceste locuri, studenții trebuie să trimită o cerere și o copie a cărţii de identitate la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

De asemenea, aceştia pot să le depună la serviciul social al UBB (str. I. C. Brătianu nr. 14), cu cel puțin trei zile înainte de data solicitată pentru cazare. Sesiunea de toamnă a admiterii la Universitatea Babeş-Bolyai va fi cuprinsă între 6 şi 20 septembrie.

 

Citeste si:

---> Mark Zuckerberg isi face debutul intr-un business nou

---> Esti student? Cauti chirie? Am gasit site-ul dedicat tie

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.