Top 5 cele mai populare jocuri de cuvinte pentru telefoanele cu Android

Scris de 

Jocurile de cuvinte tip puzzle se bucura de o popularitate foarte mare printre posesorii de telefoane inteligente cu Android. Aceste jocuri iti dezvolta vocabularul si imaginatia si creeaza dependenta. Iata cele mai populare jocuri de tip puzzle din Google Play:

Picnic Cuvant

jocul picnc cuvant

Jocul creat de cei de la Apnax Games este prima alegere in materie de jocuri de cuvinte. Scopul jocului Picnic Cuvant este sa descoperi toate cuvintele ascunse si sa treci la nivelul urmator. Jocul este foarte provocator, trebuie sa gasesti toate cuvintele posibile din combinatii de genul: CHI”, „ARCU”, „EUOC”,  „ELUD. Picnic cuvant are 500 de nivele si peste 2000 de cuvinte posibile. A fost descarcat de peste 1 milion de utilizatori si este gratuit de jucat.

PicWords 2

jocul pic words 2

În acest joc relaxant și distractiv cu cuvinte, țelul tău este să găsești trei cuvinte care se potrivesc cu imaginea arătată. Primești toate literele cuvintelor într-o ordine aleatorie și trebuie să le rearanjezi pentru a dezvălui soluția corectă. Jocul este realizat de BlueRiver Interactive si este peste 500 000 descarcari.

Fazan

fazanCelebrul joc al copilariei este acum disponibil pentru telefon. Regulile sunt simple: se porneste de la o litera a alfabetului si se spune primul cuvant. Spre exemplu: daca s-a ales litera F, primul cuvant poate fi „final” . Urmatorul cuvant trebuie sa inceapa cu ultimele 2 litere ale cuvantului precedent, in cazul nostru „al”. Cuvantul poate fi alichimist. Jocul se termina cand cu ultimele 2 litere nu se mai poate face un cuvant.  Fazan este realizat de Digitalapps si a fost descarcat de peste 500 000 utilizatori.

ȚOMAPAN

tomapan

Jocul constă într-o serie de runde interactive, în care membrii se vor afla în competiţie directă. La începutul rundei se dă aleator o literă din alfabet. Toţi jucătorii trebuie să scrie cât mai repede şi mai corect cuvinte (nume) pentru fiecare secţiune. Runda se opreşte în momentul în care unul din jucători a completat toate secţiunile sau timpul a expirat. Câştigă jucătorul care acumulează cel mai mare număr de puncte la finalul rundelor.

Spanzuratoarea

spanzuratoarea

Celebrul joc al copilariei, Spanzuratoarea, acum si pe telefonul tau mobil. Trebuie sa gasesti litere lipsa din cuvantul dat sau vei fi „spanzurat”. Jocul are mai multe nivele de dificultate si mai multe categorii. Jocul este realizat de HB SimApps si are peste 500 000 descarcari.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

1 comentariu

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.