Servicii medicale gratuite studentilor USAMV Cluj

Scris de 

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (USAMV Cluj-Napoca), în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca (prin Direcția de Asistentă Socială și Medicală, serviciu public în subordinea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca, vor inaugura cabinetele de Medicină Dentară și Medicină Generală care vor asigura servicii medicale în regim de gratuitate studenților USAMV Cluj-Napoca. Astfel, peste 5.500 studenți ai USAMV Cluj-Napoca vor beneficia de servicii gratuite de medicină generală și dentară.

 

În cadrul aceastui parteneriat, conform protocolului de colaborare între USAMV Cluj-Napoca și DASM Cluj-Napoca – Serviciul Cabinete Medicale, pentru cabinetele destinate studenților din USAMV Cluj-Napoca, Universitatea a pus la dispoziție spațiul din campus complet renovat și amenajat conform normelor de înființare a cabinetelor. De asemenea, conform aceluiași protocol, USAMV Cluj-Napoca a investit în dotarea cu mobilier de tip medical și asigură pe tot parcursul colaborării serviciile de curățenie, întreținerea și cheltuielile cu regia spațiului.

 

În cadrul aceluiași protocol, DASM Cluj-Napoca, a dotat cabinetul de Medicină Dentară cu aparatură stomatologică și aparatură pentru sterilizarea instrumentarului stomatologic, precum și aparatura medicală pentru cabinetul de Medicină Generală. De asemenea, DASM Cluj-Napoca asigură buna funcționare a cabinetelor cu materiale medicale (stomatologice și de medicină generală), mentenanța aparaturii și salarizarea personalului medical, angajat cu contract de muncă la DASM Cluj-Napoca, Serviciul Cabinete Medicale.

 

Citeste si:

---> UNTOLD capitolul 4 va avea loc in perioada 2-5 august 2018

---> Top 5 alimente de evitat pentru ca intensifica stresul

 

Sursa: cluju.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.