Peste 600 de femei isi dau intalnire maine la Cluj-Napoca - Conferinta The Woman

Scris de 

Aflându-se la a 7-a ediție, Conferința de Leadership Feminin The Woman este evenimentul cheie al leadershipului feminin adresat persoanelor dornice să investească în dezvoltarea lor profesională și personală și care se pot bucura de motivație și inspirație.

 

Peste 600 de femei lider se vor întâlni mâine, 21 martie, la Cluj-Napoca pentru a fi motivate și inspirate de speakerii cu povești extraordinare, precum Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Cătălina Ponor (Cea mai bună gimnastă din 2017), Melania Medeleanu (Fondator MagiCAMP) sau Mona Nicolici (Head of Sustainability Unit OMV Petrom). Cei 16 lideri își vor împărtăși experiențele și vor destăinui secretele succesului din diverse domenii de activitate, precum antreprenoriat, leadership, educaţie, teatru, gimastică sau tehnologie.

 

The Woman - curajul de fi propriul tău model

The Woman reprezintă acea femeie puternică, educată și cu încredere de sine, care are curajul de a fi propriul său model într-o lume uneori superficială și care reușește să se axeze pe procesul prin care trece fiecare dintre noi pentru a deveni cea mai bună versiune a noastră. Societatea are nevoie de modele autentice, iar Conferința de Leadership Feminin The Woman este răspunsul acestei nevoi.

 

Organizatorii evenimentului susţin că încearcă în acest fel să vină în ajutorul societății pentru a înțelege faptul că educaţia, leadershipul și exemplele pozitive au puterea de a inspira persoanele care joacă un rol crucial în dezvoltarea noilor generaţii.

 

„Reuşim de şapte ani să reunim femei lider din diferite domenii de activitate, care şi-au dovedit valoarea în mulți ani de muncă și care sunt dornice în continuare să se dezvolte. Ne bucurăm că prin intermediul Conferinței de Leadership Feminin The Woman reușim să celebrăm și motivăm femeile care înţeleg nevoia de implicare şi își doresc să se dezvolte pe toate planurile și să se apropie pas cu pas de cea mai bună versiune a lor, aceasta fiind și tematica acestei ediții.”, a declarat Mădălina Hodorog, CEO The Woman.

 

Ce se întâmplă la Conferința de Leadership Feminin The Woman?

Adițional prezentărilor motivante ale speakerilor de excepție și sesiunilor de debate, evenimentul oferă participanților și zona expozițională cu multiple oportunități de business, unde participanții au ocazia să participe la activități de socializare, să experimenteze produse inovative și să afle opotunități de business. Zona expozițională este locul perfect pentru networking, pentru a iniția relații cu antreprenori, manageri și profesioniși în aria lor de activitate. De asemenea, The Woman a pregătit și câteva momente surpiză și multe premii.

 

Sfârșitul evenimentului va fi marcat de un cocktail de socializare, un prilej de răsfăț cu o explozie de arome delicioase pentru femeile participante și sesiuni foto cu speakerii evenimentului. Conferinţa de Leadership The Woman este moderată și animată de Bogdan Bob Rădulescu (Moderator & Stand-up Comedian) și Oana Mudura (Fondator@ KOOLT Communications) care vor fi responsabili cu voia bună și zâmbetele largi.

 

The Woman reprezintă sursa de inspirație profesională și personală a antreprenorului feminin. The Woman sărbătorește femeile lider pe parcursul anului prin workshopuri dedicate antreprenorilor. The Woman Entrepreneurship Workshops este primul workshop ce dă startul unor serii de evenimente conexe Conferinței de Leadership Feminin The Woman. În 19 aprilie la Hotel Platinia Luxury Suites Vlad Andriescu (Redactor-șef Start-up.ro), Anca Șerban (Fondator ManierArt) si Amalia Sterescu (Leadership Consultant. Personal Branding Strategist. Public Speaking Coach) vor susține workshopuri axate pe importanța deschiderii unui business și eticheta în business.

 

The Woman Parenting Workshops este workshopul adresat laturii mai personale a femeii: postura de mamă. Domnica Petrovai (Fondator @ Mind Education Health and The School for Couple), Nicolle Stănese (Moderator TV), Monica Reu (President @ The Romanian Association for Nonviolent Communication) și Nadia Tătaru (General Manager @ Itsy Bitsy Radio) vor susține în 24 mai la Hotel Platinia Luxury Suites workshopuri dedicate mamelor.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.