La Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca s-au inscris 5246 de candidati

Scris de 

Cele 12 facultăți ale Universității Tehnice, între care 9 la Cluj-Napoca și 3 la Baia Mare, plus extensiile universitare de la Alba-Iulia, Bistrița, Satu Mare și Zalău, au oferit candidaților 103  programe de studii licență și un număr de 4937 de locuri la buget și la taxă.

 

Specializările cu cel mai mare număr de candidați  înscriși și cu cea mai mare concurență au fost din cadrul Facultăților de Automatică și Calculatoare, Electronică, Telocomunicații și Tehnologia Informației – unde au fost depuse 1684 dosare; Facultatea de Arhitectură și Urbanism  – 256 dosare, precum și din cadrul Facultăților de Inginerie Electrică, Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică, Construcții de Mașini și Construcții, unde au fost depuse 2239 dosare.

 

La Centrul Universitar Nord Baia Mare cele mai căutate specializări au fost Economia Firmei și Management din cadrul Facultății de Științe, Pedagogie și Asistență Socială din cadrul  Facultății de Litere, precum și specializarea Calculatoare din cadrul Facultății de Inginerie.

 

Citeste si:

---> O saptamana de terapie in Tara Maramuresului cu Scoala de vara ”Mos Pupaza”

---> Festivalul de film de la Locarno a selectat un film realizat de un student UBB

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.