ReBranders vine si la Cluj-Napoca

Rebranders Cluj Rebranders Cluj
Scris de 

Proiectul ReBranders se va desfasura in perioada 21 ianuarie - 5 martie la Cluj si va aduce 6 studenti internationali, din tari precum: Maroc, Turcia, Grecia, Egipt, Polonia si Taiwan, care vor lucra impreuna la o noua strategie de promovare a institutiei si vor crea materiale de prezentare a acesteia intr-un mod cat mai atractiv pentru public, precum un tur virtual al universitatii si 2 brosuri de prezentare ale acesteia.

 

Spre finalul proiectului va fi organizat si un eveniment de tip Global Village, deschis publicului clujean, cu participarea studentilor internationali care vor prezenta elemente specifice ale culturii tarilor din care provin, aducand o nota in plus de interculturalism in orasul Cluj-Napoca.

 

Proiectul ReBranders, initiat in anul 2012 de catre AIESEC Timisoara, va fi organizat si in orasul Cluj-Napoca, de catre AIESEC Cluj-Napoca in parteneriat cu Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV).

 

AIESEC Cluj-Napoca doreste ca prin proiectul ReBranders 2013 sa ofere o experienta multiculturala unica pentru cei 6 internationali si, totodata, sa aduca un plus de imagine uneia dintre cele mai respectate universitati clujene.

 

AIESEC este cea mai mare organizatie globala pentru studenti, cu o traditie de 65 de ani, curent prezenta in 113 tari si 2400 de universitati, cu peste 86.000 membri.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.