Susține clujenii care schimbă orașul! Votează la ClujLife Awards 09 si poti castiga premii

Scris de 

Astăzi, 7 ianuarie 2019, a început votul în cadrul celei de-a noua ediții ClujLife Awards. Comunitatea clujeană răsplătește munca organizatorilor de evenimente, managerilor și proprietarilor de localuri, marketerilor și specialiștilor în domeniul ospitalității din Cluj exprimându-și feedback-ul prin vot online și alegându-și preferații dintr-o serie de nominalizați împărțiți în două categorii: localuri și evenimente.

Perioada de vot este 7 ianuarie – 1 februarie 2019, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 2 februarie la ClujLife Community Conference.

Cei care vor alege să își susțină preferații și să voteze pot participa la tragerea la sorți pentru premiul ClujLife Awards, care îi va scoate din casă tot restul anului. Premiul conține:

✓ 100 de curse #clevertaxi (100 vouchere a câte 15 RON fiecare – total 1500 RON)

✓ Acces la cele mai tari festivaluri și petreceri din Cluj, pe ~tot parcursul anului 2019: one day pass la Electric Castle, abonament dublu la Ghibstock, abonament la MOX, abonament la Smida Jazz Festival, full pass la Hi Fi Fi, summer pass la toate evenimentele Alandala din această vară, premiu special la Jazz in the Park, abonament la Mioritmic, 10 intrări la filmele din cadrul TIFF ++

Citeste si: Cluj-Napoca si 7 comune de langa municipiu vor avea un tren metropolitan

Condiții de validitate:

Pentru a intra în tragerea la sorți pentru premiul celei de-a 9-a ediție #clujlifeawards, trebuie îndeplinite următoarele condiții: înainte de vot este necesară completarea formularului cu o adresă de email validă, iar după finalizarea votului, share-uiește pe Facebook (postarea trebuie să fie publică) acest link: clujlife.com/awards. În caz contrar nu vei fi eligibil(ă) pentru extragerea finală.

Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.