6 idei ingenioase pentru depozitarea pantofilor

Scris de 

Când vine vorba de pantofi, trebuie să recunoaștem că niciodată nu vor fi de ajuns; întotdeauna este loc, sau vom face loc de mai mulți, pentru că sunt, cu siguranță, slăbiciunea noastră, a femeilor. Dar ce facem când aceștia ne dau afară din casă? Când toate dulapurile, șifonierele, pantofarele, balcoanele sunt pline de pantofi și simți ca nu mai ai aer? Îți venim în ajutor cu câteva idei interesante și practice de depozitare.

Dacă locuiești la casă și ai scări, o metodă practică este să îți faci un mic depozit de pantofi sub scări. În acest fel vei avea un loc ascuns și secret, dar în același timp foarte util, de depozitare. În plus, aceste sertare de sub scări sunt foarte accesibile și ușor de ajuns la ele.

depozitare pantofi

Ai o bibliotecă veche și nu știi dacă să o arunci sau să o mai păstrezi? Îți zicem noi, reinventeaz-o. Ea poate fi o varianta inovativă de pantofar, unde să îți păstrezi la vedere cei mai frumoși și scumpi pantofi. Ai nevoie de puțină vopsea, niște șmirghel, și o zi de lucru manual. În primul rând, trebuie să dai jos tot lacul sau vopseaua veche cu un șmirghel (folosește neaparat mănuși și o mască pentru gură și nas). Apoi, va trebui, cu o vopsea specială pentru lemn, să o vopsești în culoarea (sau culorile) ta preferată și să aștepți să se usuce bine. Pasul final este acela în care, cu mândrie, îți vei așeza pantofii pe rafturile proaspăt reinventate ale bibliotecii-pantofar.

idei depozitare pantofi 2

O varianta mai comună, este reorganizarea spațiului din clasica debara. Poți construi rafturi și să depozitezi aici cutiile de pantofi. Rafturile pot fi până aproape de tavan pentru a folosi și ultimul centrimetru de spațiu, iar dacă nu mai ai toate cutiile de la pantofi, poți achiziționa cutii draguțe de carton, din magazinele de bricolaj sau chiar din supermarketuri.

O idee ingenioasă și deosebită este contruirea unui pantofar din țevi de PVC. Alege țeavă de 150 mm și taie-o pe o lungime de cel puțin 30 cm, apoi asambleaz-o pe înălțimea dorită ca în imaginea de mai jos. Poți să o vopsești în culoarea ta preferată, dar și să adaugi spații odată cu lărgirea “averii” tale.

idei depozitare pantofi 3

Pentru pantofii cu toc, poți folosi un palet, pe care îl poți lipi sau sprijini de perete. Și acesta poate fi vopsit și decorat în funcție de preferințele tale sau de cromatica locului în care o să-l plasezi. De asemenea, această variantă de depozitare poate fi realizată și cu o scară.

idei depozitare pantofi 4

Cel mai la îndemână loc de depozitare este sub pat. Alege să depozitezi pantofii înainte în cutii sau săculeți pentru a-i proteja de praf și deteriorare.

Idei ți-am dat noi, tu ai nevoie doar de puțină creativitate și timp liber pentru a le pune în practică și a-ți pune pantofii în ordine.

Sursa foto: pinterest.com

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.