Ventilaţia în spaţii şi medii de muncă industriale asigurată de sisteme marca Braco

Scris de 

Într-o oarecare măsură efectele poluării nu se văd imediat sau cu ochiul liber. Problema este una existentă și apasă greu, are repercusiuni și impune măsuri. Și la nivel industrial problema aerului viciat aduce daune, pagubă în ceea ce privește stocuri de marfă spre exemplu. De necesitate absolută sunt așadar ventilatoarele industriale.

Instalațiile de ventilatoare industriale axiale de la Braco au ca scop crearea unor condiții de mediu perfecte pentru anumite necesități - înseamnă aer pur, de calitate, neviciat într-un fel sau altul, corespunzător pentru a desfășura anumite activități în acel mediu. Acestea sunt proiectate să facă față volumului mare de aer din medii industriale, fie că vorbim despre hale, depozite, sere și nu numai.

Controlul umidității

Una din situațiile cu care ne confruntăm oricând, dar este amplificată și de condițiile climatice specifice sezoanelor, este umiditatea peste limită. Procesul de eliminare și de prevenire a umidității este unul destul de complex, în funcție și de sursa umidității crescute. Însă ventilatoarele industriale răspund acestei necesități complexe și solicitante.

Interesul față de controlul acestui aspect este unul maxim. În lipsa unor măsuri umiditatea poate afecta calitatea produselor, poate compromite anumite condiții de lucru, apare condensul, mucegaiul. Braco-ventilatoare.ro poate fi soluția în aceste cazuri, cu ventilatoarele puse la dispoziție. Acestea elimină mirosurile neplăcute, previn excesul de umiditate, chiar dacă există ventilare naturală, dar mai ales dacă aceasta nu este posibilă.

Oferte de la Braco

Braco pune la dispoziția celor interesați ventilatoare axiale diverse, având diametre de minimum 315 și de maximum 700 mm. Acestea pot asigura debite începând cu 2400 mc/h și pot ajunge și la capacități de 30.000 de mc/h.

Braco avantajează nu doar prin diversitatea produselor, ci mai ales prin ceea ce ține de caracteristicile opționale pe care le asigură ventilatoarelor axiale industriale. La cerere, clienții pot opta pentru diametre mai mari decât ceea ce este existent în catalogul de oferte standard. Totodată rotoarele pot fi din aluminiu, iar motorul cu care astfel de ventilatoare vin dotate poate fi unul special, modificat astfel încât să aibă o tensiune anume.

În funcție de domeniul de activitate, ventilatorul industrial va fi necesar să corespundă din punct de vedere al unor caracteristici: să reziste în medii cu temperaturi foarte ridicate, să aibă protecție la rășină sau chiar să dispună de sistem de automatizare integrat, care să acționeze pornirea și oprirea funcționarii în funcție de anumiți parametri de temperatură.

Braco oferă soluții personalizate

Oferta aceasta este una cu atât mai atractivă, cu cât vorbim despre specialişti autohtoni. Braco are soluții de ventilație pentru spații industriale și intervine în așa fel încât echipamentul de ventilare să fie 100% după cerința clientului.

Cum fiecare caz este diferit, oferta de preț va fi una pe măsură. Despre volumul de aer ce trebuie schimbat zilnic, despre viteza aerului, montaj, tipologia de motor cu care vin însoțite și toate detaliile ce definesc această investiției cei de la Braco îi așteaptă pe doritori să discute online și nu numai. În cadrul paginii oficiale braco-ventilatoare.ro sunt regăsite informații necesare pentru a intra în contact cu specialiștii.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.