Cadouri de craciun pentru cei dragi

Scris de 

Un celebru proverb romanesc spunea "ca e bine sa-ti faci sanie vara si car iarna". Tocmai din acest motiv si noi vom vorbi in mijlocul verii despre cadouri de craciun pentru cei dragi.

 

Legenda spune ca Mos Craciun a fost defapt o idee de marketing a celor de la Coca Cola. Cine l-a inventat e mai putin important, ce face mosul in schimb ne priveste pe toti. Mosul aduce negresit in fiecare an cadouri. Indiferent de varsta cu totii ne dorim sa fim vizitati de mos. 

 

Propunerile noastre de cadouri de craciun pentru cei dragi :

Cadouri pentru barbati

Daca vrei sa fii sigur ca nu dai gres cu cadourile pentru barbati mergi pe tehnologie. Spre ex : Un barbat va aprecia oricand un smartphone din gama de telefoane oferita de Samsung. In functie de buget se poate merge pe tablete, laptopuri si alte gadgeturi cool.

 

Barbatii sunt foarte usor de citit, fie sunt pasionati de it sau de masini. Oricum de cele mai multe ori sunt indragostiti de ambele. Asadar, cadourile pentru masina sunt bine primite : huse pentru scaun, trusa de curatenie, suport telefon, stergatoare etc.

 

Sfanta treime a placerilor barbatesti sa incheie sau incepe cu sex :) Daca vrei intradevar sa multumesti un barbat ofera-i o noapte de neuitat si cu siguranta nu vei fi uitata. Picanteriile sexuale sunt oricand bine primite in dormitor. Deci nu uita de frisca, lenjerie sexy, catuse si completati voi restul.

 

Cadouri pentru femei

Femeile sunt mai greu de citit dar foarte usor de ghicit cu articole de imbracaminte. Vrei sa multumesti o femeie, ii cumperi haine si bijuterii si genti si papuci si lenjerii si etc. Singura conditiei : sa fie de firma. Nu conteaza cum arata, trebuie sa aiba eticheta corespunzatoare.

 

Domnisoarele mai pot fi placut surprinse de vacante scumpe, animale de companie, parfumuri. Daca ai ajuns la fundul sacului, nu iti fa griji caci "Pentru toate celelalte exista Mastercard" :)

 

Cadouri pentru prieteni

De obicei prietenii nu sunt greu de multumit si nu fac nazuri. Ei apreciaza gestul pe care l-ai facut si daca au obrazul fin iti vor cumpara si ei ceva. Nu ai cum sa dai gres cu cosuri de craciun pentru prieteni. Pe internet exista multe site-uri de unde puteti achizitionat astfel de cadouri la preturi foarte bune.

 

Cadouri pentru parinti

Parintii apreciaza foarte mult cadourile care sa le aminteasca ce parinti buni sunt si cat de bine te-au crescut. In acesta categorie intra ramele foto, vacante petrecute impreuna si bautura. Cand te vei duce la tatal tau cu o sticla de Jack Daniel cu siguranta va sti ca te-a crescut bine. PS : mamelor sa nu le cumparati chestii de mancare, fiindca ele sunt cele mai bune gospodine.

 

Cadouri pentru altii

Care altii? Nu exista altii! Fa-ti singur cadouri si nu mai da banii pe prostii. Crezi ca pe fostul coleg de facultate il doare in basca de cadourile tale? Craciunul este perioada in care mananci bine si te pregatesti de Revelion. Mai lasa cadourile ca intri lefter in noul an.

 

Astea fiind spuse, tu ce cadouri inedite ai facut celor dragi de Craciun?

 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.