Imprimă această pagină

Studentii UBB invingatori la un nou concurs international

Scris de 

Studenții de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA), din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj au câștigat locul I la concursul internațional de Studii de Caz „Tímár László“ din Veszprém.

Studenții câștigători sunt: Demeter Zselyke, Kerekes Zsuzsa, Kiss Alpár şi Kovács Anita. Iar studenta Demeter Zselyke a primit premiul special pentru cea mai bună prezentatoare dintre reprezentanţii universităţilor invitate.

 

Studiul de caz sesiza o problemă la o uzină chimică referitoare la defecţiuni tehnice multiple. Echipele au avut la dispoziţie 24 de ore pentru elaborarea soluţiilor, după care prezentarea soluţiei  şi raportul managerial au fost trimise organizatorilor.

 

Soluţiile prezentate au avut ca obiective reducerea riscurilor privind defecţiunile tehnice prin reproiectarea sistemului de mentenanţă din cadrul firmei.

 

Merită toate felicitările și apreciera noastră! Avem studenți excepționali cu care merită să ne mândrim.

 

Sursa foto: monitorulcj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.