Stilul brancovenesc va fi omagiat anul acesta la London Book Fair

Scris de 

România va participa și anul acesta la Târgul Internaţional de Carte de la Londra (London Book Fair), pentru a șaptea oară. În acest an, standul românesc va aduce un omagiu voievodului Constantin Brâncoveanu prezentând formele stilului și culorile iconografiei brâncoveneşti.

Evenimentul se va desfăşura anul acesta între 8 şi 10 aprilie. Invitatul special al Institutului Cultural Român la Târgul londonez este profesorul Nicolae Manolescu, al cărui volum Teme franceze (Editura ICR, 2006) a apărut de curând în limba engleză - French Themes - la Plymouth University Press.

 

Renumitului critic şi istoric literar i se vor alătura Ioana Pârvulescu, recent laureată cu Premiul pentru Literatură al Uniunii Europene, Alistair Ian Blyth, cel mai prolific traducător din literatura română în limba engleză dar şi şi Stela Brânzeanu, autoarea unui tulburător roman social inspirat din realitatea basarabeană, purtând titlul Bessarabian Nights.

 

london book fair

 

Sursa: edu-news.ro

Sursa foto: pinterest.com

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.